Kamilla Brun Larsen

"Jeg ved vi alle har ressourcerne til at ændre vores liv til det bedre".

Hej smukke, smukke væsen – mit navn er Kamilla! Din hjælper, din cheerleader og din coach. Jeg giver dig redskaber til at booste dit selvværd, til at tro på dig selv og de egenskaber lige præcis du har fået med dig i bagagen. Jeg vil se dig jagte dine drømme, opnå dem og leve dit bedste liv – jeg vil se dig stråle.

Mit navn er Kamilla Brun Larsen, jeg er 26 år og bor i det skønne Nørresundby. Jeg er i gang med min PBA i Innovation & Entrepreneurship og er snart færdiguddannet som coach, som jeg sideløbende uddanner mig til hos NLP Aalborg. 

Jeg er passioneret omkring personlig udvikling, da jeg ved hvordan det kan ændre ens liv til det bedre. Jeg fik øjnene op for personlig udvikling, da jeg efter mange år (det meste af mit liv) havde lidt af periodisk depression, blandet med angst og oveni det hele gik ned med stress. Det var da jeg var sygemeldt med stress at jeg ordentlig fik øjnene op for personlig udvikling. Jeg havde hørt om bogen Smil dig glad, skrevet af Jesper Bergstrøm, han påstod at man kunne smile sig glad, hvilket jeg syntes lød for godt til at være sandt. Men jeg havde ikke noget at miste, jeg var nede og skrabe bunden, så hvorfor ikke bare læse den bog? Jeg læste bogen og fandt den så interessant, da han havde belæg for hvad han påstod og jeg begyndte at tvinge mig selv (dybt deprimeret og stressramt) til at smile. 

Jeg har vendt bøtten og har skabt mig selv et fantastisk liv! Jeg er dybt taknemlig for at jeg opdagede personlig udvikling i så tidlig en alder og ønsker derfor også at hjælpe andre, med at finde ind til dem selv, lytte til deres egne behov, drømme og finde den indre power, så I også kan skabe jeres bedste liv! Jeg ved vi alle har ressourcerne til at ændre vores liv til det bedre og det starter alt sammen med det vi fortæller os selv. Jeg er så sikker på det, fordi jeg selv har gjort det.