Kamilla Brun Larsen

Find din indre power! Lær at stå stærkere og forfølg dine største drømme

Hej smukke, smukke væsen – mit navn er Kamilla! Din hjælper, din cheerleader og din coach. Jeg giver dig redskaber til at booste dit selvværd, til at tro på dig selv og de egenskaber lige præcis du har fået med dig i bagagen. Jeg vil se dig jagte dine drømme, opnå dem og leve dit bedste liv – jeg vil se dig stråle.

Mit navn er Kamilla Brun Larsen, jeg er 25 år og bor i det skønne Nørresundby. Jeg er udannet makeupartist og snart grafisk designer. I tænker nok hvad har det med personlig udvikling at gøre?  Ikke så meget faktisk, udover min personlige rejse igennem det. Jeg står snart med to uddannelser og har nu, i en alder af 25, fundet mit kald, som er at hjælpe andre med at udvikle dem selv. Jeg kunne sagtens have åbnet min egen selvstændige forretning, hvor jeg kunne lave alt muligt grafisk til folk, men personlig udvikling og at kunne hjælpe folk på et dybere plan, er hvad jeg brænder allermest for! 

Jeg er så passioneret omkring personlig udvikling, da jeg ved hvordan det kan ændre ens liv til det bedre. Jeg fik øjnene op for personlig udvikling, da jeg efter mange år (det meste af mit liv) havde lidt af periodisk depression, blandet med angst og oveni det hele gik ned med stress. Det var da jeg var sygemeldt med stress at jeg ordentlig fik øjnene op for personlig udvikling. Jeg havde hørt om bogen Smil dig glad, skrevet af Jesper Bergstrøm, han påstod at man kunne smile sig glad, hvilket jeg syntes lød for godt til at være sandt. Men jeg havde ikke noget at miste, jeg var nede og skrabe bunden, så hvorfor ikke bare læse den bog? Jeg læste bogen og fandt den så interessant, da han havde belæg for hvad han påstod og jeg begyndte at tvinge mig selv (dybt deprimeret og stressramt) til at smile. 

Efter jeg læste denne bog, har jeg lige siden læst bog på bog, hørt en masse podcast, læst artikler og vigtigst af alt implementeret “metoderne” omkring selvudvikling i mit eget liv. Jeg har vendt bøtten og har skabt mig selv et fantastisk liv! Jeg er dybt taknemlig for at jeg opdagede personlig udvikling i så tidlig en alder og ønsker at hjælpe så mange som muligt, med at finde ind til dem selv, lytte til deres egne behov, drømme og  indre power og så skabe deres bedste liv!