Cookie- og privatlivspolitik

Hjemmesiden kamillabrun.dk indsamler kun de mest nødvendige data om dig, som er relevant for virksomheden. Dataene kan være oplysninger til at kunne kontakte dig, hvis du har skrevet dig op til en uforpligtende samtale eller har bestilt tid coaching sessioner. Derudover bruges dataene til statistikker og evt. til at målrette annoncer. 

Når vi indsamler, anvender og behandler persondata, gøres det altid i overensstemmelse med de gældende lovbestemmelser. 

Oplysningerne bevares i det tidsrum, som er tilladt i henhold til lovgivningen eller bliver slettet før, hvis ikke de er nødvendige mere.  

Indsamling af oplysninger

For at kunne gennemføre en handel online, bliver man nødt til at indsamle persondata. Derfor har vi brug for at indsamle data om dig, for at kunne levere din ønskede ydelse fra vores virksomhed. 

Vi kan indsamle oplysninger som: Navn, e-mail, postadresse, leveringsadresse, telefonnummer og betalingsoplysninger. 

Vi indsamler og behandler altså dine persondata når du besøger vores hjemmeside. 

Formål med indsamling af data

Dine almindelige persondata som kontaktoplysninger bliver indsamlet med det formål at kunne levere din ønskede serviceydelse. Din e-mail bruges til at kunne sende dig en ordrebekræftelse eller leveringsbekræftelse. 

Videregivelse af oplysninger

Dine persondata bliver ikke solgt videre til en tredjemand eller tredjelande. 

Vi bruger www.wordpress.org til hoste hjemmesiden og indsamle og behandler vores data hos dem. Alle persondata som du oplyser på vores hjemmeside, opbevares hos www.wordpress.orgs datacentre. 

Vi bruger eksterne virksomheder som leverandører for at levere vores ydelser bedst muligt. Disse eksterne leverandører er databehandlere og behandler i visse tilfælde personoplysninger i forbindelse med deres levering af ydelser til os. Vores databehandlere behandler kun personoplysninger efter vores instrukser og i overensstemmelse med lovgivningens krav til databehandlere.

Rettigheder

Som registrerede har du selvfølgelig nogle rettigheder, som vi til en enhver tid skal sikre opfyldelse af. 
Du har ret til at anmode os om følgende:
– At få adgang til og få ændret dine persondata
– At få slettet dine persondata 

Du har endvidere ret til at protesterer over behandlingen af dine persondata og har ret til at angive klage til databeskyttelsesmyndighed.

Ønsker du at vi ikke længere skal opholde, behandle eller anvende dine persondata, da skriv en mail, om en anmodning herom, til kamillabrunl@gmail.com

Dataansvarlige

Kamilla Brun Larsen 
Lindholm Brygge 21
9400 Nørresundby
kamillabrunl@gmail.com