Gør dine stories på Instagram mere attraktive med Unfold

Er du en kreativ sjæl, der har lyst til at gøre dine stories på Instagram bare lidt flottere? Så skal du prøve appen Unfold! 

Med Unfold kan du nu designe dine stories med en masse forskellige features, inden du ligger dem op på Instagram. 

Du starter med at designe en story ved at trykke på plusset i bunden af appen og derefter kan du vælge en skabelonen (template) du vil bruge til din første story. Skabelonerne er alle forskellige men oftes vil du kunne dele et eller flere billeder/videoer, skrive en overskrift og eventuelt lidt tekst til i tekstboksen. Dette er den primære måde som skabelonerne er bygget op på, alt hvad en story behøver.  

BILLEDER

Når du tilføjer et billede til Unfold, kan du vælge et billede fra dit eget fotoalbum på telefonen. Derudover kan du også vælge billeder fra hjemmesiden Unsplash.com direkte fra appen, hvis du eksempelvis leder efter et baggrundsbillede eller har brug for et bestemt billede til noget tekstmateriale du har skrevet. Dette er SUPER smart for så skal du ikke til at downloade billeder fra nettet, men kan i stedet bruge dem i din story direkte fra appen. 

Har du læst mit tidligere indlæg: Hvad er en grafisk designer?

TEKST 

Når du skal skrive en overskrift eller bare almindelig tekst, så skal du starte med at dobbelttrykke på tekstboksen. Når gør det kan du skrive hvad du vil. Derefter kan du trykke på “EDIT TEXT” og så for du mulighed for at vælge en anden font (skrifttype) og designe skriften som du bedst kan lide den. Du kan vælge om teksten skal stå i fed, kursiv eller store bogstaver. Justere afstanden imellem bogstaverne, samt linjeafstanden og ændre farve på teksten og tilføje baggrundsfarve. 

Har du lyst til at placere din tekstboks et andet sted en hvor den er placeret i skabelonen, så trykker du bare én gang på teksten og så har du mulighed for at flytte tekstboksen hvorhen du vil. 

REDIGER

Hvis du trykker på ikonet i bunden på højre side, giver det dig mulighed for at tilføje en ny tekstboks, tilføje stickers (grafiske objekter) eller tilføje en baggrundsfarve. 

 

GEM

Når du er færdig med at designe en story har du mulighed for at gemme dem og sætte den direkte ind på Instagram. Du kan lave og gemme bare en enkelt side eller en helt story på eksempelvis 4 sider og tilføje den direkte på instagram fra Unfold af. Du kan også vælge at gemme den til telefonen eller hvilket device du nu bruger eller som en pdf og sidst men ikke mindst så kan du vælge at gemme og indsætte den direkte til den snapchat.  

stories instagram unfold

Se mere om hvordan kan bruge appen på forskellige måder i denne video: My secrets for instagram stories how I edit + tips and tricks